Meest gelezen
Mim-Pi winnaar

31 oktober 2014
Wat een lieve, leuke, overweldigende reacties hebben wij ont...

Winnaars 1 september

1 september 2013
Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar lief...

Winnaar Freaks / Jochie

8 september 2013
Van harte gefeliciteerd Jolien van Dooren!   Jij ...

Terug naar blog overzicht »

Van Asperen Schoenen

juni 2, 2015

Wij verwelkomen deze week als nieuwe Kidzshoez Winkels: Van Asperen Schoenen in Den Haag en Barendrecht!

Eigenaresse van Van Asperen is Bertine Veenhuizen. Zij is als kleindochter van het gerenommeerde kinderschoenmerk  Piedro letterlijk opgegroeid tussen de schoendozen. Buiten dat ze dus twee winkels runt, geeft ze in het binnen- en buitenland training aan artsen en fysiotherapeuten, aangezien zij echt (bijna) alles weet over de juiste pasvorm van kinderschoenen , voetproblemen en de anatomie van kindervoeten. Ook het team wat bij Van Asperen werkt is van hoog niveau. Alle medewerkers hebben een opleidingsbrevet voor kinderschoenen, waardoor ze goed weten waar op te letten bij het meten van de kindervoeten en het passen van schoenen.

Foto van het team:

DSC_0279b5

 

De collectie bij Van Asperen is zeer uitgebreid, sommige modellen zijn er tot wel 6 wijdten. Dus van supersmal tot extra breed. Alle voetbedden van de schoenen zijn uitneembaar, dus kan er eventueel een steunzool in de schoen. Bertine benadrukt dat niet de alleen lengte en wijdte belangrijk zijn, maar ook het juiste voetbed en lengte van het contrefort (hielversteviging) “Als ik in de stad loop zie ik vaak kinderen met niet goed passende schoenen lopen. Of de schoenen zijn te breed, te smal, te klein, te groot of het model past gewoon helemaal niet bij het type voet van het kind. En ik weet wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van het lopen op niet passende schoenen. Veel ouders hebben hier helemaal geen besef van, maar wij zien helaas dagelijks voetproblemen bij volwassenen die zijn ontstaan in hun jeugd door het lopen op de verkeerde schoenen. Daarom raden wij ouders ook aan regelmatig even langs te komen om even de voetjes van hun kinderen te laten meten. Wij bekijken dan meteen of de schoenen waar het kind op loopt nog wel voldoen aan de gestelde pasvormeisen.”

Bertine vervolgt: “Er is in de loop van de jaren ook heel veel gebeurt op het gebied van de uitstraling van kinderschoenen. De collecties die worden gemaakt in meerdere wijdtematen, zijn in tegenstelling tot jaren geleden, verkrijgbaar in superleuke, trendy modellen. Als we kijken naar deze zomer zien we heel duidelijk dat de sneaker echt een hot item is. Wij verkopen deze modellen ook, dus met het uiterlijk van een echte sneaker, maar in tegenstelling tot de reguliere sneakermerken,  in verschillende breedtematen en met een voetbed.

Bertine kan ook al melden dat we deze winter bij Van Asperen nog meer sportinvloeden terug zullen gaan zien in de collectie, voor zowel de jongens als de meisjes. Voor de meisjes komen er ook weer modische enkel- en kuitlaarzen en uiteraard is de hele collectie verkrijgbaar verschillende breedtematen. Veel modellen bestaan uit diverse materialen, maar dan wel in 1 kleur.

Deze week heeft Van Asperen ook nog een leuke zomerse actie!

Bij aankoop van een paar kinderschoenen krijg je 15% korting en een waardebon voor een gratis ijsje cadeau. (Mede mogelijk gemaakt door Bij Lotje en IJssalon Hemels)
Daarnaast worden ook de ouders niet vergeten: bij aankoop van een paar kinderschoenen, 20% korting op de dames collectie en zelfs 30% korting op de heren collectie!

 

image002.jpg

 

Dus genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan een van deze twee nieuwe Kidzshoez winkels!

Meer info over deze winkels kan je vinden op:

http://www.kidzshoez.nl/kinderschoenen-winkels/Van-Asperen-Schoenenspeciaalzaak-barendrecht/

http://www.kidzshoez.nl/kinderschoenen-winkels/Van-Asperen-Schoenenspeciaalzaak-den-haag/

https://www.facebook.com/VanAsperenSchoenen