Meest gelezen
Mim-Pi winnaar

31 oktober 2014
Wat een lieve, leuke, overweldigende reacties hebben wij ont...

Winnaars 1 september

1 september 2013
Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar lief...

Winnaar Freaks / Jochie

8 september 2013
Van harte gefeliciteerd Jolien van Dooren!   Jij ...

Terug naar blog overzicht »

In gesprek met …Van Rijbroek

maart 9, 2015

KidzShoez telt inmiddels zo’n 90 winkels in Nederland. Allen enthousiaste winkeliers met een enorme passie voor schoenmode. Vandaag aan het woord: Fauve  Beekmans van Van Rijbroek Schoenen, Mode & Sport in Boekel!

“Bij Van Rijbroek volgen wij de trends letterlijk op de voet. Inkopen voor een nieuw seizoen begint voor ons met het oriënteren naar de laatste trends en bepalen welke trends passen bij Van Rijbroek en bij onze klanten. Met ons team bezoeken wij modebeurzen als “de Kleine Fabriek” om ideeën op te doen. Vervolgens werken wij de gewenste thema’s verder uit en gaan we aan de slag om een super collectie samen te stellen. En we kunnen je vertellen: ‘Het is weer goed gelukt’!

De nieuwe voorjaar- en zomercollectie is binnen bij Van Rijbroek en wordt mooi aan je gepresenteerd. Nieuwe schoenen uitzoeken moet natuurlijk een heerlijke belevenis zijn en dat is het zeker bij ons! Of je nu op zoek bent naar een stoere runner, sneaker, laars of slip on. Wij hebben genoeg moois om uit te kiezen!

Voor ons is het opmeten van de kindervoet het uitgangspunt. We meten zowel de lengte als de breedte met moderne apparatuur. Zo kunnen we goed beoordelen welk model kinderschoen past bij de voeten van jouw kind(je). Vervolgens adviseren wij welke merken en modellen goed zouden passen bij het type en maat voetje. Wij verkopen onder andere de merken Develab, Giga, Red-Rag, Shoesme, Clic en Mim-Pi.

72_Clic_8705

Leuk om te weten: vanaf Maart krijgen wij ook al de kinderslippers en -sandalen binnen. Dus met 1 bezoekje aan onze winkel in Boekel slaag je voor de gehele lente en zomer! Niet alleen verkopen wij mooie en goede kinderschoenen maar we hebben ook een zeer fijne collectie dames- en herenschoenen, evenals dames- en herenkleding!

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in onze winkel. Hopelijk tot snel, de zon schijnt en onze sprankelende collectie staat klaar om bewonderd te worden!”

20150223_165007