Meest gelezen
Mim-Pi winnaar

31 oktober 2014
Wat een lieve, leuke, overweldigende reacties hebben wij ont...

Winnaars 1 september

1 september 2013
Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar lief...

Winnaar Freaks / Jochie

8 september 2013
Van harte gefeliciteerd Jolien van Dooren!   Jij ...

Terug naar blog overzicht »

Winkel van de week: EM KIDS

oktober 28, 2014

De KidzShoez winkel van de week staat in … Eindhoven!

Aan het woord Marcel Emmen van EM Kids shoes & more:

Als gespecialiseerd kinderschoenen winkel hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in Kinderschoenen. Een enorm uitgebreid assortiment duidelijk in maatgroepen uitgestald in onze winkel en ook op onze website www.emkids.nl. Bij elke kind worden de voeten elektronisch gemeten. Vervolgens worden ook de schoenen van binnen opgemeten om er 100% zeker van te zijn dat de maat juist is. Ons vakkundig personeel controleert daarnaast of de pasvorm van de schoenen past bij het kind.

Koop je kinderschoenen bij ons via internet dan heb je altijd 14 dagen bedenk tijd, kun je op rekening kopen en vanaf 70,- versturen wij alles gratis. Twijfel je over een maat of iets anders? wij beantwoorden vragen via onze website en facebook zeer snel.

Wij vinden het super leuk dat we Winkel van de Week zijn op KidzShoez en daarom hebben wij speciaal voor KidzShoez een leuke actie. Op onze eigen Facebook @emmenmode pagina staat een foto van Red-Rag Shirts. Like onze pagina, like het bericht en vertel ons of je een meisjes of een jongens shirt wil en welke maat! Begin november maken we de winnaars bekend. Daarnaast staat er in de FOTO een speciale code met die code krijg je eenmalig 10% korting* via onze website of op vertoon van de foto in onze winkel!

Geldig t/m 15 november 2014

emkids-kidzshoez-panorama[2]