Meest gelezen
Mim-Pi winnaar

31 oktober 2014
Wat een lieve, leuke, overweldigende reacties hebben wij ont...

Winnaars 1 september

1 september 2013
Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar lief...

Winnaar Freaks / Jochie

8 september 2013
Van harte gefeliciteerd Jolien van Dooren!   Jij ...

Terug naar blog overzicht »

Sam en zijn Bumper Shoes!

november 10, 2014

Sam is 1 van de Kidz in het KidzShoez Test Team. Sam had het geluk de luxe en exclusieve Italiaanse BUMPER shoes te mogen testen. Zijn moeder Marjolein stuurde ons deze blog, beoordeling en foto’s!

————————————————————————————————–

Super leuk nieuws toen ik op Facebook las dat Sam mocht deelnemen aan het testpanel! Sam is gek op stoere schoenen, zo ook zijn mama dus we zijn gelijk schoenen gaan uitzoeken. Op naar de kinderschoen specialist, Sam holt al gelijk naar de kinderhoek waar allemaal coole schoenen staan. Eerst zijn voetjes opgemeten en daarna mocht hij een stoere schoen uitzoeken.

Aangezien hij op dat moment bruine leren laarsjes droeg, pakte hij gauw deze blauwe Bumper schoen. vooral de grote flap aan de voorkant vond hij wel erg stoer. “Kijk dan mama, deze wil ik”, ze zijn echt cool!! Dus kwam de verkoopster met een paar in zijn maat en hij zei gelijk oh dit zit lekker mama! Ze sluiten mooi aan, zitten lekker hoog (vindt hij fijn) en na een rondje rennen/lopen in de winkel zei hij jaaaa deze wil ik!! Nog wel even verder gekeken maar de keuze was toch echt al gemaakt. De andere waren niet ‘stoer’ genoeg!

De volgende dag naar school wilde hij ze gelijk aan. En de juf zag het gelijk: “zo Sam wat heb jij gave schoenen” een big smile kwam op zijn gezicht tevoorschijn! Het fijne aan deze schoen is dat hij van prachtig (kalfs-)leer is gemaakt, makkelijk dus schoon te maken, de schoen kan zeker tegen een stootje en Sam krijgt ze zelf heel makkelijk aan en uit. Dat is toch wel een must in de kleuterklas en bovendien ze zijn super stoer en dat is toch wel erg belangrijk aldus Sam!!

Eindconclusie is dus duidelijk: een top schoen, ik kan de Bumper schoen dan ook zeker aanraden!!

Uiterlijk: 4 sterren (zeer goed)
Kleur: 4 sterren (zeer goed)
Details: 3 sterren (goed)
Pasvorm: 4 sterren (zeer goed)
Kwaliteit: 4 sterren (zeer goed)

BumperSchoen1

BumperSchoen2

BumperSchoen3

BumperSchoen4