Meest gelezen
Mim-Pi winnaar

31 oktober 2014
Wat een lieve, leuke, overweldigende reacties hebben wij ont...

Winnaars 1 september

1 september 2013
Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar lief...

Winnaar Freaks / Jochie

8 september 2013
Van harte gefeliciteerd Jolien van Dooren!   Jij ...

Terug naar blog overzicht »

Beoordeling Red-Rag : door Jesse

oktober 27, 2014

Jesse is lid van het KidzShoez Test Team en heeft schoenen getest van Red-Rag! Zijn moeder Francisca stuurde ons onderstaande blog en beoordeling:

 

“Wat een verrassing dat Jesse mocht deelnemen aan het testpanel en daarmee schoenen mocht gaan uitzoeken!
Het testen van schoenen is zeker aan hem besteed! We maakten een afspraak bij Omoda en op zaterdagochtend 27 september was het zover. Na het opmeten van Jesse zijn voet hebben we, samen met Jesse, in de winkel gekeken wat we mooi vonden. Jesse houdt van stoere schoenen. De schoenen van Red-Rag vond hij meteen al superstoer!

 
Het uiteindelijk gekozen model werd als eerst gepast. Ze sloten mooi aan en ook de breedte van de schoen was goed voor zijn voet. De schoenen werden gelijk al getest door een rondje rennen in de winkel. Met een lach op zijn gezicht kwam hij terug. Daarna werden er nog laarsjes gepast. De laarsjes sloten minder mooi aan en met rennen zag je dat duidelijk terug.

 

Jesse was er eigenlijk al uit; hij wilde de stoere Red-Rag schoenen die hij als eerst gepast had.
Andere modellen van dit merk vond hij allemaal minder stoer dan degene die hij gepast had dus de keuze was snel gemaakt.
Met een blij en tevreden kind verlieten we de winkel.

 

Het testen begon meteen. Rennen, klauteren, fietsen, voetballen ect. Jesse vindt het erg fijne schoenen. Dat ze stoer zijn is voor hem het belangrijkste. Op school mocht hij op de stoel staan om zijn nieuwe schoenen te showen! ‘Wow echt kicken / gave schoenen’ was de reactie van de kinderen, volgens Jesse.

 

Wat fijn aan deze schoenen is, is dat ze stevig maar toch flexibel zijn en ze zich dus naar zijn voet vormen. Daarnaast kunnen de schoenen tegen een stootje. Jesse heeft ze al veel gedragen en ook naar de speeltuin /school enz en ze zien er nog steeds als nieuw uit! De wat hogere zool zorgt ervoor dat de neuzen niet zomaar beschadigen. 

Daarnaast vind ik de schoenen ook hip. Als je de bovenste gaatjes van de schoen open laat met strikken krijg je een wat speelser effect. Bijv een skinny jeans kan dan goed in de schoen. Wat praktisch is aan deze schoen dat is dat er naast veters ook een rits in zit. Makkelijk met aan en uit doen.

 

Eindconclusie; topschoenen! 

Uiterlijk: 4 sterren (zeer goed)
Kleur: 4 sterren (zeer goed)
Details: 3 sterren (goed)
Pasvorm: 4 sterren (zeer goed)
Kwaliteit: 4 sterren (zeer goed)

image image[1] image[2] image[3] image[4] image[5] image[6] image[7] image[8] image[9] image[10] image[11] image[12] image[13] image[14]