Meest gelezen
Mim-Pi winnaar

31 oktober 2014
Wat een lieve, leuke, overweldigende reacties hebben wij ont...

Winnaars 1 september

1 september 2013
Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar lief...

Winnaar Freaks / Jochie

8 september 2013
Van harte gefeliciteerd Jolien van Dooren!   Jij ...

Terug naar blog overzicht ยป

Winnaars 1 september

september 1, 2013

Om de lancering van KidzShoez te vieren, mogen wij maar liefst 5 paar kinderschoenen verloten van de merken Jochie en Freaks. De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 17 tot en met maat 40. KidzShoez wil ouders laten weten hoe belangrijk het is dat kinderen de juiste (maat) schoenen dragen. Daarom kiezen wij ervoor om de winnaars uit te nodigen in een (bij KidzShoez aangesloten) schoenenwinkel zodat het vakkundige personeel de juiste schoenen kan aanmeten. Je mag zelf met je kind een paar Jochie of Freaks schoenen uitkiezen! Geweldig toch!

 

De volgende 5 personen zijn de lucky winners!

 

1. Sanne Lieffering

2. Jorieke van den Belt

3. Jeanette Rinsma Delevacq

4. Hayssa Mariana Enting Boot

5. Rob Blom

 

Van harte gefeliciteerd! Stuur jullie adresgegevens en de leeftijd van je kindje even door naar info@kidzshoez.nl. Vervolgens zullen wij een dichtstbijzijnde kinderschoenwinkel bij jou in de buurt uitzoeken waar de schoenen uitgezocht en aangemeten kunnen worden! Je krijgt binnen 2 weken bericht van ons. Prijswinnaars: heel veel plezier met het uitzoeken en veel draagplezier toegewenst! Maak in de winkel even een leuke foto van je kindje met zijn/haar nieuwe schoenen en plaats deze svp even op onze Facebookpagina!

Aan alle anderen: niet getreurd want tot het einde van dit jaar verloten wij iedere week (!) een paar kinderschoenen van topmerken! Houd onze blog- en Facebookpagina in de gaten voor de win-acties, heel de maand september zullen wij nog Freaks en Jochie schoenen verloten!

 

 

 

 

JM7-winnaars